tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post6396586296638611017..comments2023-07-23T10:55:01.685+03:00Comments on Fakta ja Farfalle: Selityksen makua: heikon aamun hampurilaisetFakta ja Farfallehttp://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-48731489856809524532019-02-19T17:08:19.853+02:002019-02-19T17:08:19.853+02:00Bling. Kalakastiketta ei muuten tehdä anjoviksesta...Bling. Kalakastiketta ei muuten tehdä anjoviksesta (eli kilohailista valmistetusta skandinavisesta maustekalasäilykkeestä) vaan sardelleista (engl. anchovy). Lienee sama juttu worchestershirensoossin kohdalla? <br /><br />Sardelli-anjovis-kysymys tuntuu olevan eräs popularisoituneimmista käännösvirheistä nykyisessä ruokaskenessä - caesarsalaattiinkin ehdotetaan järjestään resepteissä anjovista, minkä laittaminen siihen ei henkilökohtaisesti tulisi pieneen mieleenkään. Sen sijaan simppeli arki-caesar syntyy hienosti korvaamalla kalliit purkkisardellit yksinkertaisesti kalakastikkeella. Niin se homma etenee. Siilimyshttps://www.blogger.com/profile/15599803445135233712noreply@blogger.com