tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post1654024281598650598..comments2023-07-23T10:55:01.685+03:00Comments on Fakta ja Farfalle: Pizzasarja jatkuu: Lady LibertyFakta ja Farfallehttp://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-52750023506972169562010-03-14T14:48:35.860+02:002010-03-14T14:48:35.860+02:00Tuli aivan jäätävä Lady Liberte -himo. Damn... =)Tuli aivan jäätävä Lady Liberte -himo. Damn... =)iitunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-44750158403234052972010-03-09T08:29:20.124+02:002010-03-09T08:29:20.124+02:00Ounou Sebu kyllä se toimii, mutta menee pizzasarja...Ounou Sebu kyllä se toimii, mutta menee pizzasarjaan, jossa on tietty toi Lady Liberty ekana. Noh tässä suora linkki yhteen pizzaan, jossa toi ohje on:<br />http://faktajafarfalle.blogspot.com/2009/10/pizzaa-parmankinkulla-ja-parmesanilla.html<br /><br />Me muuten käytetään kanelia ja laakerinlehtiä ragussa! Antaa kyl hyvää makua :)<br /><br />Jeps muistan (duh, arvaat varmaan kuka kirjoittaa tätä ;) ) kyl liha+pottu-setit Etelä-Amerikassa. Boliviassa setti vaihtu grillattuun kanaan ja quinoaan. Huh tuli kyl korvista ulos sen jälkeen :P<br /><br />Matkat kuulostaa hienolta, seurataan blogia :)Fakta ja Farfallehttps://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-19217718019422165202010-03-09T04:45:39.823+02:002010-03-09T04:45:39.823+02:00Höh, linkki teidän pizzapohjaan ei toimi, tai sitt...Höh, linkki teidän pizzapohjaan ei toimi, tai sitten mä en vain osaa. <br /><br />Jos mä teen (pizzan) tomaattikastikkeen purkkikamasta, käytän sekä murskaa että vähän pyrettä. Sokerin sijasta hunajaa ja sekoilen vielä joukkoon ripauksen kanelia ja ihan pienen laakerinlehden. Muuten sitten aika normiohjeellisesti. Roiskeläpän täytteistä riippuen saatan nesteyttää kastiketta myös kokisella.<br /><br />Chileläinen pizzaskene on kahden pizzan kokemuksella yllättävän hyvä. Täällä joutuu muuten vähän väistelemään pottu&pihvi- oastoa, joka kyllä parhaimmillaan on ihan huikeaa, mutta sitä on tarjolla vähän liikaa.<br /><br />Sain kutsun paikalliseen pikkupanimoon 0_o barbequebileisiin torstaiksi. Panimomestari on kuulemma huikea grillihefe. Perjantaina ois tarkoitus matkata lähirannikolle Isla Negralle ja matkanvarrelta toivottavasti löytyy jotain kummallisia äyriäiskokemuksia. Pääsen siis toivottavasti fiilistelemään tämän maailmanreunan herkkuja blogiini kohta enemmän.Pauli Sebastianhttps://www.blogger.com/profile/01645920697756838718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-82022305651662412012010-03-07T12:21:09.644+02:002010-03-07T12:21:09.644+02:00Olen joskus ideoiden puutteessa tehnyt copycat-ruo...Olen joskus ideoiden puutteessa tehnyt copycat-ruokaa syömättä lainkaan alkuperäistä. Eli tsekkaillut hyvien ravintoloiden ruokalistoja ja tekemällä ruokia ihan nimen perusteella. <br /><br />Luultavasti itse tehdyllä ja ravintolan annoksella ei ole ollut paljoa yhteistä, mutta tuolla tavalla on saanut uusia ideoita ruoka-ainesten yhdistämiseen.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-64418978176294068392010-03-05T15:58:22.914+02:002010-03-05T15:58:22.914+02:00Niin ja vielä lisäkommenttina, tuo copycat- ruoka ...Niin ja vielä lisäkommenttina, tuo copycat- ruoka on itseasiassa yllättävänkin helppoa kotona väsättävää sapuskaa, jos vaan jaksaa kaivella googlesta reseptivinkkejä ruokiin =) esim. hesburgerin kastikkeissa lukee niihin käytetyt aineet, amarillossa myös annoksiin sisältyvät komponentit. Oon kokeillut kotona ketjujen tuotteista ainakin kotipizzan kotzonea, ählämien kebabbia, arnlodsin donitseja/munkkeja, amarillon hill billys country chickeniä + jälkkäriä ja alkuruoista friteerattuja jalapenoja, mäkkärin big maccia, subwayn makeaa sipulikastiketta yms yms yms.. Kokeile ihmeessä siekin enempi, tuo "copycat-ruoan" tekeminen on todella hauskaa puuhaa!Pahalapsihttps://www.blogger.com/profile/06968725036854424220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-91468866453621018902010-03-05T15:54:41.822+02:002010-03-05T15:54:41.822+02:00Jos tomaattipyrettä käyttää pizzassa, kannattaa se...Jos tomaattipyrettä käyttää pizzassa, kannattaa se AINA pehmittää lorauksella vettä, ripauksella suolaa ja ripsauksella sokeria ;) Levittyy paremmin, maistuu paremmalta. Miun mielestä ykkönen pizzoissa on kuitenkin itsetehty tuoretomaattikastike. Parasta! <br />Jos kiinnostaa, niin mie raapustin ohjeen tänne:<br />http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/191223/Gourmet%20kinkkupizza<br /><br />Kävin tuossa viime kesänä syömässä avokin kanssa "gourmet pizzeriassa", Carlitosissa ja siellä tarjoiltiin pizzassa paikanpäällä tehtyä tuoretomaattisoossia. Siitä sain inspiraation tuohonkin pizzaan (:Pahalapsihttps://www.blogger.com/profile/06968725036854424220noreply@blogger.com