tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post7248728051512108943..comments2023-07-23T10:55:01.685+03:00Comments on Fakta ja Farfalle: Ceviche punaherukoillaFakta ja Farfallehttp://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-1981083666204063012009-08-25T15:50:59.852+03:002009-08-25T15:50:59.852+03:00Ceviche on tosiaan tajuttoman hyvää! Perussa tuli ...Ceviche on tosiaan tajuttoman hyvää! Perussa tuli syötyä tosi usein ja aina tietysti "koko maan parhaalla reseptillä" paikasta riippumatta :DFakta ja Farfallehttps://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-2422641203658511182009-08-25T15:22:25.400+03:002009-08-25T15:22:25.400+03:00Nam nam,cheviche on kyllä mahtavan hyvää. Olen oll...Nam nam,cheviche on kyllä mahtavan hyvää. Olen ollut 2 kertaa Perussa,jossa söin päivittäin chevicheä ,ja kyllä se siellä vaan tajuttoman hyvää on.Punaherukoiden lisäys varmaan toi kivan makulisäyksen.Onnea kisaan!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-56072541028032496972009-08-21T13:51:29.801+03:002009-08-21T13:51:29.801+03:00Juu ceviche voi siis olla vain puolikin tuntia meh...Juu ceviche voi siis olla vain puolikin tuntia mehussa, mutta riippuu niistä makuasioista. Jotkut tykkää tosi raa'asta mutta suurin osa resepteistä taitaa antaa tota tuntia. Omasta mielestä tunti oli hyvä - ei liian raaka muttei liian kypsäkään. Kannattaa varmaan siis välillä vilkuilla kalaa, jotta saa omaan makuun sopivan kypsyysasteen :)Fakta ja Farfallehttps://www.blogger.com/profile/03755562421776207214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776760578515597210.post-51209857782838601062009-08-20T23:00:50.271+03:002009-08-20T23:00:50.271+03:00mmm-mm-mm! näyttää jamilta. mä oon muuten kokonaan...mmm-mm-mm! näyttää jamilta. mä oon muuten kokonaan unohtanut postata juhannuksen lohi-mango-cevichen reseptikerhoon.. will do dat, kun muistan minne jemmasin annoksen kuvan! ps. ceviche kypsyy sitrusmehussa todella nopeeta - joku alle puoli tuntiakin voi olla todella passeli.Monahttps://www.blogger.com/profile/10031146481957777215noreply@blogger.com