sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ravintolalöytö

Vaikka molemmat bloggaajat muistivat onnitella tänään äitejään, ei mieliimme ollut iskostunut se fakta, että tänään vietetään maanlaajuista pyhäpäivää. Tuttuun tapaan raahauduimme lähikauppaan vain huomataksemme sen ja kaikkien muiden ruokakauppojen olevan tänään kiinni!

Hetken ihmeteltyämme päätimme mennä ulos syömään ja hetken Hakaniemessä hortoiltuamme (Juttutupa - liikaa perheitä) päädyimme testaamaan Hämeentiellä* sijaitsevaa, pizzerialta näyttävää, intialaista ravintolaa Zabaa/Sabaa**. Testikierros sai hyväksyvät arvosanat: maut olivat kohdallaan (maistoimme ruokia nro. 1 & 4) eikä hinnatkaan olleet pahoja (pääruoat 10-17e).

Parasta paikassa taitaa kuitenkin olla lounas, jota tarjoillaan joka arkipäivä klo 15 asti. Tuolloin paikan kaikki intialaiset ruoat irtoavat 7,90 euron hintaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, vaikka miljöö ei olekaan viihtyisimmästä päästä. Toivotaan, että paikasta löytyisi myös uusi Lady Liberty. Rakastamamme Moinamoti on nimittäin vast'ikää lopettanut. RIP.

*Paikka löytyy siis Neljännen Linjan ja Viidennen Linjan välistä, Valintataloa vastapäätä.
** Bloggaajien välillä löytyy ristiriitaisia muistikuvia paikan nimestä. Etteköhän näillä ohjeille löydä kuitenkin paikan pääle!

(Kuva: wilyumzzz - Creative Commons)

2 kommenttia: