lauantai 14. elokuuta 2010

Flow-perjantai: smoothiet, falafelit ja Magnetic Man

Tämän vuoden Flow alkoi eilen aurinkoisissa merkeissä. Oli siis pakko juhlistaa viikonlopun ja festareiden alkua shamppanjabaarissa, josta 12cl Lanson-lasillinen lähti 10 eurolla. Ihan hyvä diili - varsinkin kun ottaa puitteet huomioon. Tästä oli hyvä aloittaa!

Shamppanjan jälkeen oli jo aika testata alueen ruokatarjontaa, vaikkakin tällä kertaa Fakta vain närppi ystävän annoksesta. Nakin falafel-setti oli molempien arvioiden mukaan "ihan jees", mutta falafeleiden perusongelma vaivasi tätäkin annosta: kuivaa ja liian vähän kastikkeita. Yhdessä tulimme päätelmään, että loraus jugurttikastikketta ja hummusta olisi vienyt annoksen uusiin sfääreihin. Ne on ne pienet jutut.

Farfalle sen sijaan ehti maistaa Sis.Delin smoothieta, joka oli kuulemma pätevä lisäys festariruokien tarjontaan. Veikkaamme, että juomasta tulee väsyneiden juhlijoiden sunnuntaihitti!

Ruoan lisäksi ehdimme tarkastaa myös itse festaria eli musiikkia. Helsingin Sanomien arviota mukaillen joutui Broken Bells hieman huonoon saumaan, kun juhlaväki odotti ehkä vauhdikkaampaa perjantaitunnelmaa. Big Boi kuitenkin laittoi Faktan menojalan vipattamaan ja molemmat bloggaajat fiilistelivät täysillä loppuillasta soittanutta Magnetic Mania. Dub! Step!

Ilta päättyi Kallion parhaaseen kebab-ravintolaan, Metro Fast Foodiin, kurvaten ja nyt on taas aika jatkaa. Ensin kuitenkin ystävän luo Flow-brunssille. Tässähän alkaa jo olla nälkä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti