Joulukalenteria avatessa (kyllä, täältä löytyy joulukalenteri mallia Haribo!) tajuntaan iskostui, että jouluaattohan on jo HUOMENNA. Jouluvalmistelut on onneksi jo aloitettu - ainakin suunnittelun tasolla. Kuten aiemmin kerroimme, tulee tänä vuonna joulupöytään kinkun tai kalkkunan sijaan jouluporo! Herkulliselta kuulostava resepti löytyi Glorian Ruoka & Viini -lehden 10v-juhlanumerosta, jonka reseptit löytyvät muuten myös netistä eli kannattaa käydä väijymässä vielä viime hetken reseptejä. Jälkiruoaksi taidamme kokeilla Kemikaalicocktailin Nooran halvajäätelöä ellei TEILTÄ löydy muita ehdotuksia? Linkit ja reseptit myös muihin joulun herkkuihin tervetulleita. Sharing is caring!
Vaikka jäämme pienelle joululomalla, on blogi aktiivinen myös pyhäpäivinä. Olemme nimittäin ajastaneet muutamia reseptejä, joilla saa käytettyä jouluherkkuja uudella tavalla sekä reseptin, joka sopii talviseen "ei enää kinkkua!"-päivään. Kannattaa siis käydä väijymässä jos suklaalta, hyviltä kirjoilta, jouluruoilta ja Ylpeys ja Ennakkoluulo -maratonilta ehtii!
Hyvää joulua rakkaat lukijat ja satunnaiset vierailijat!
P.S. Kokeilkaapa jouluna glögin keittämistä Farfallen ohjeella. Tujua ja hyvää!
(Kuva: Sarah Parrot - Creative Commons)
keskiviikko 23. joulukuuta 2009
Jouluterveiset & tietoa seuraavista resepteistä!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvää ja makoista joulua!
VastaaPoista