keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ruokablogaajan tunnustukset

Haley's Cuisine -blogi heitti meille haasteen: seitsemän tunnustusta, jota lukijat eivät meistä tiedä. Samalla pitää lähettää tunnustushaaste eteenpäin seitsemälle blogaajalle, mutta koska suomalaisista blogeista on vaikeaa valita, lähetämme sen vain kolmelle. Tässä kuitenkin tunnustukset:

1. Faktan synkin ruokasalaisuus on HK:n Sininen. Eikä mitenkään grillissä paistettuna vaan paksuina raakoina viipaleina ruisleivän päällä. Mukaan vielä oikeaa voita ja Herbamarea....nam!

2. Kaikkien keittiöömme ostettavien Aura-juustojen kärkikolmio on varattu Farfallelle. "Koska se on se sydän", kuuluu selitys. (Valio: vinkvink, meidät SAA kutsua vierailulle Aura-tehtaalle...)

3.Fakta teki keväällä periaatepäätöksen, ettei juo enää tavallista suodatinkahvia. Ikinä. Ruokasnobbailua? Ehkä. Vatsa kiittää? Kyllä.

4. Evira herättää molemmissa blogaajissa raivontunteita ja hämmennystä. Maahamme tarvitaan
Hyvän Ruoan Virasto!

5. Yksi Faktan järkyttävimmistä ruokakokemuksista nähtiin eräänä talvi-iltana, kun bloggaaja innostui syömään kuusi jättimäistä lettua ja katsomaan samalla koko R. Kellyn "Trapped In A Closet" -r'n'b-saippuaoopperan. Paha olo tuli niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ei enää ikinä. Paitsi ehkä niitä lettuja...

6. Biojätteemme elää usein omaa elämäänsä. Harmi ettei se (vielä) kävele itsestään roskapisteelle..

7. Farfalle on käytännössä kasvanut kaakaojauheesta ja vaniljajäätelöstä sekoitetulla pehmiksellä. Tehdään sitä joskus nykyäänkin...

Vyörytämme haasteen seuraaville blogeille:

Siskot kokkaa
Kemikaalicocktail
Viva Ciabatta!

8 kommenttia:

 1. No jopas nyt pahan heititte :) Tuntuu ainakin näin äkkiseltään, etten varmaan osaa kertoa mitään, mitä lukijat eivät jo tietäisi ;) Taannoin yritin paljastella 5 asiaa ja niistäkin suurimman osan joku jo tiesi.. :) Mutta: laitetaan mietintään!

  VastaaPoista
 2. Vaniljajäätelöstä ja kaakaosta sekoitettu pehmis on mahtavaa! Tehtiin sitä aina skideinä ja teen sitä edelleenkin. Vaimoni ei tuohon innovatiiviseen herkkuun ollut ennen törmännyt ja katteli kateellisena vierestä ku oma jätski oli syöty ja mä tyytyväisenä vatkailin omastani pehmistä.

  VastaaPoista
 3. #7, eli kaakaojauhe-vaniljajäätelö-kombo on täälläkin ollut kova juttu kautta vuosien. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo blogihaaste on pyörinyt paljon myös mm. ulkosuomalaisten blogeissa muodossa "Beautiful blogger award". Olen seurannut teidän blogianne jo jonkin aikaa, ja sen herkulliset ja tasokkaat reseptit saavat minulta aina herahtamaan veden kielelle! Siksipä kohdan 1 HK-paljastus tulee ehkä pienenä yllätyksenä.. :D No joo, mutta minua katsotaan TODELLA kieroon, kun laitan täällä Italiassa aina tonnikalakastikkeen päälle parmesaaniraastetta (kalaa ei saisi KOSKAAN yhdistää juustoon). Että kaikkea ne ihmiset jaksaakin möllistellä! :) Olen siis ruokabloggari minäkin, kirjoitan (italialaisesta) ruokakulttuurista, kun täällä kerran yleensä olen. Complimenti per il bellissimo blog! (eli onnitteluja ihana bloginne johdosta!)

  VastaaPoista
 5. Nelle: nyt vaan synkimmät salaisuudet esiin ;)

  Turan: juu, täälläkin katsottiin ensin kateellisena..nyt toinen pyörittää pehmikset onneksi molemmille!

  Haley: Mahtavaa, emme ole yksin :D

  Italiansalaatti: Heheh, HK on tosiaan se SYNKKÄ salaisuus :D Pitääpä tutustua blogiisi, kuulostaa kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
 6. Hyvän ruoan virasto! Ei paha idea.
  Sitä voisi kehitellä eteenpäin...

  VastaaPoista
 7. 8. Vohveli-Janne lupasi tehdä jutun gourmetnakkipiffeistä jo useita viikkoja sitten, mutta mies on syönyt sanansa täysin. :(

  VastaaPoista