tiistai 12. lokakuuta 2010

Prykmestar


Emme ole kumpikaan oluen asiantuntijoita, mutta lauantaina kaupasta mukaan tarttunut Prykmestar Vehnä teki pysyvän vaikutuksen makunystyröihin. Uudesssakaupungissa pantu olut on noviisin kuvailujen mukaan "hedelmäisen raikas janonsammuttaja". Kiitosta saa myös pullon ja etiketin konstailematon yksinkertaisuus sekä pulloon printattu oluen kaato-ohje. Pienpanimolta löytyy muuten myös Vakka-Suomen PanimonIS:n testissä voiton vienyt Savukataja-olut. Panimo ottaa vastaan vieraita ja alle 10 hengen ryhmän maistelusessioista veloitetaan 100€. Olisiko nyt aika suunnata suu kohti Uuttakaupunkia?

4 kommenttia:

 1. Ukista kotoisin olevana suosittelen suuntaamaan vasta kesällä ;).

  Savukatajaa saa ymmärtääkseni vain ravintoloista, savuolutta myös kaupoista. Ja se on kuulkaa hyvää! Tykkäämme kyllä muistakin tuon panimon tuotteista.

  VastaaPoista
 2. Hehe ok eli siirretään kesälle matkapläänit ;) Voi ei jos savukatajaa ei saa kaupoista :(( Kuulostaa nimittäin niin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Minäkin Uudestakaupungista kotoisin olevana suosittelen ehdottomasti käymään...kesällä. ;) Ja jos meette niin ruokapaikoista ( niistä muutamasta ) suosittelen Gasthaus Pookia! Jälkkäriksi sitten Pakkahuoneen vierasvenesatamasta munkit. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä olut sopisi kyytipojaksi esim. nakkipiffeille. Jokohan juttu tästä gourmet-herkusta alkaa olla julkaisukunnossa?

  VastaaPoista