keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

phShop Drinkkibaari

Nimestään huolimatta ei Hakaniemen hallissa sijaitseva phShop Drinkkibaari tarjoile margaritoja tai mojitoja vaan erilaisia tuoreita terveysmehuja. Ei kannata kuitenkaan pettyä, sillä paikan terveysmehut ja -smoothiet tehdään luomutuotteista eivätkä ne tiskin toisella puolella häärinneen Toma Stankevitschin mukaan sisällä ylimääräisiä sokereita. Kuulemma esimerkiksi banaani on todellinen sokerisyöppö, joka aiheuttaa hiivan kertymistä elimistöön (Fakta huomauttaa: tajusinkohan tämän oikein..?).

Ihmisen ph-tasapainoon keskittyvän phShop Drinkkibaarin tärkeimmät raaka-aineet vaikuttivat pikasilmäyksellä olevan kurkku, avokado, porkkana ja inkivääri. Taisi siis olla hyvä juttu, ettei henkilökunta tiennyt kangaskassissani painavista Hakkaraisen italialaisista tuoremakkaroista!


Testikierroksella maistoin kurkku-inkivääri-verigreippijuomaa, jonka maku oli ihan kiva ja raikas. Jos ollaan ihan rehellisiä vaati maku hieman totuttelua, mutta noin puolen tunnin päästä aloin himoitsemaan jo toista annosta! Taisi se siis jotenkin iskeä maku- tai hyvinvointihermoon. Käykääpä testailemassa!


(Kuva: iirraa - Creative Commons)

3 kommenttia:

 1. Kiva baari. Voisi joskus käydä ihan uteliaisuuttaan katsomassa - ja tietysti voisi aktivoitua kotonakin ja tehdä jotain ihanaa ja piristävää kesäjuomaa.

  VastaaPoista
 2. Nimen perusteella mulle taas tuli mieleen joku etelähelsinkiläisten mainostoimistotyyppien baari...

  VastaaPoista
 3. Nelle: Joo kannattaa! Tosin noiden mehujen tekemiseen tarvitsisi ihan mehukonetta, sillä blenderillä tulee vähän liian rakeista kamaa.

  Chez Jasu: :D

  VastaaPoista