maanantai 13. heinäkuuta 2009

Tomaatti-mascarponekastike pastalle


1 tlk luomutomaattimurskaa
pari valkosipulinkynttä
vähän sipulia
basilikaa
pari kunnon kukkurallista mascarponejuustoa

Paista sipuli pannulla, lisää valkosipuli. Laita mukaan tomaattikastike ja basilika. Anna hautua hetki. Lisää mascapone ja hauduttele. Lisää pannulle keitetty spagetti ja sekoita. Nauti päälle raastetun parmesanin kera.

MIHIN AIKA KATOAA?
Kyseinen resepti toimii erityisesti kiireiselle kokkaajalle. Mihin kaikki aika kuitenkaan katoaa? Vaikka Tilastokeskuksen tutkimusten mukaan suomalaisten vapaa-aika on viimeisen 20 vuoden aikana lisääntynyt kahdella tunnilla, tuntuu että vuorokauteen tarvitaan ainakin muutama lisätunti. Vapaa-ajan määrittely on toisaalta nykyään yhä vaikeampaa, sillä töiden jälkeen tekemistä riittää myös kotona. Toisaalta vapaa-ajan puuhastelu on toisille työtä, sillä esimerkiksi ruoanlaitto katsotaan kotityöksi. Fakta ja Farfalle kokevat ruoanlaiton lähinnä harrastukseksi, tosin rehellisyyden nimissä myönnämme turvautuvamme myös Uncle Ben'sin Tikka Masalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti