maanantai 23. marraskuuta 2009

Rakkautta (ja ruokaa) ilmassa

Food & Wine -sivustolta löytyy mielenkiintoinen ja yllättävä uutinen. Jamie Oliver on nimittäin yhdistänyt voimansa brittiläisen Match.com-deittisivuston kanssa ja lopputuloksena on oma deittipalvelu ruokafaneille. Jamien omilta sivuilta pääsee nyt siis suoraan etsimään muita foodieita sillä silmällä. Mielenkiintoinen idea, sillä baarissa foodien bongaaminen saattaa ollaa haastavaa (joskus tosin onnistaa!) eikä ruokakaupassakaan välttämättä uskalla ryhtyä juttusille herkkuja ostoskoriinsa latovan tyypin kanssa.

Toisaalta idea kuulostaa hieman oudolta, sillä eikö ruokafanituksen voi tuoda esille ihan tavallisella deitti-ilmoituksessa. Ehkäpä tämä on suunnattu niille hardcore-foodieille, jotka pelkäävät ilmoituksessa mainitun "harrastan ruoanlaittoa"-kohdan tarkoittavan purkista pannulle kaadettua pastakastiketta. Hui!

Noh naljailu sikseen, sillä sivustolta löytyy myös
"making the first meal for your partner"-kohta, josta pääsee etsimään hyviä hurmausreseptejä. Sen verran hyviltä näyttivät, että ohjeita voisi testata myös suhteen alkuvaiheen jälkeenkin.

Kuva: Anita P. (Creative Commons)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti