tiistai 9. maaliskuuta 2010

Tervetuloa viinitastingiin!

Tämä viinitasting järjestetään sinun kotonasi. Siis juuri sinun, siellä tietokoneen takana! ViiniTV nimittäin järjestää (nähtävästi jo toisen) virtuaalisen viinitasting-chatin, johon voi osallistua kuka tahansa omalta kotisohvaltaan. Tasting järjestetään 19.3 klo 19 ja mukaan pääset kirjautumalla ViiniTV:n chattiin salasanalla viinitv. Tällä kertaa maistelussa on australialainen De Bortoli -viini, jonka jokainen osallistuja siis hankkii itse Alkosta. Tässä vielä hieman infoa suoraan tiedotteesta:

"Virtuaalitastingissa kuka tahansa viinin lipittelystä nauttiva voi ottaa osaa viinitastingiin omalta kotisohvaltaan. Maistelijoiden sekalainen seurakunta kokoontuu sovittuna ajankohtana ViiniTV:n ylläpitämään chattihuoneeseen, jossa viininmaistelua säestää leppoisa rupattelu.

Maistelussa olevan De Bortolin viinitalon edustaja ottaa osaa tastingiin ja keskustelee viinistä osanottajien kanssa!

Virtuaalitasting jatkaa Internetissä toimivan ViiniTV:n rennon viinikulttuurin filosofiaa. Uskomme, että se kasvaa maan merkittävimmäksi viinitastingtapahtumaksi nopeasti. ViiniTV:n virtuaalitasting on ensimmäinen webkameroiden kanssa toteutettu onlinetasting maailmassa."

Kuulostaa hauskalta idealta! Itse emme viineistä hirveästi tiedä, mutta olemmekin viinimaailmassa ikuisia etsijöitä*. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä osallistumme tähän tastingiin, mutta pistämme toki siitä vielä lisää viestiä. Olisi mukavaa jos F&F-lukijat ja muut bloggarit pääsisivät myös mukaan!

(* viimeisin löyty oli australialainen Peter Lehmannin Barossa Shiraz vuodelta 2006, joka on suosittelun arvoinen! Ei siis ihme, että viinitila valittiin vuonna 2008 Australian parhaaksi viinintuottajaksi.)
(kuva: Shoot Art, Not Each Other - Creative Commons)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti