
pakastettuja pelmeneitä
voita
kuivattua tilliä
smetanaa
venäläisiä suolakurkkuja
jäisiä puolukoita
harissa-tahnaa
Keitä pelmeneitä ohjeen mukaan eli kunnes kaikki pelmenit nousevat veden pinnalle. Valuta pelmenit, pyöräytä voissa ja ripottele päälle kuivattua tilliä. Tarjoile smetanan, suolakurkkujen, jäisten puolukoiden sekä harissa-tahnan kera.
VIIKKO HILJAISUUTTA, VIIKKO LÄMPÖÄ
Blogimme saattaa kokea pienehköä radiohiljaisuutta seuraavan viikon aikana, sillä Fakta matkustaa etelän lämpöön. Jos auringolta ja merituulelta aikaa löytyy, on blogiin tulossa päivitystä +25C asteesta. Lukijoiden lohduksi Fakta on kuitenkin ajastanut yhden herkkusuita hellivän ohjeen, joka ilmestyy blogissa ensi viikolla. Hauskaa ja herkullista viikkoa!
Moikka!
VastaaPoistaMistä tuota harissa-tahnaa saisi Helsingistä oikein hankittua?
Teidän blogi on aivan huippu :)
Moi lachica!
VastaaPoistaHarissa-tahnaa saa ainakin suurimmista S-marketeista. Löytyy puteleiden ja purkeloiden luota :)