torstai 31. joulukuuta 2009

Halpaa samppanjaa myös Suomesta!

Ehdimme jo marraskuussa purnata siitä, ettei Suomesta löydy halpaa samppanjaa. Tuolloin tekemämme teksti nimittäin käsittelee Which?-verkkolehden testiä, jossa Sainsbury's-kauppaketjun samppanja ylsi kalliiden merkkien tasolle. Purnasimme liian aikaisin, sillä sopivasti uuden vuoden aatoksi bongasimme Alkosta alle 20e samppanjan! Testaamme juomaa tänään ja luonnollisesti saatte raportin heti kun aatosta on selvitty. Mutta ihan vinkkinä: Alko on auki vielä kuuteen! Olisikin aika hienoa saada makuarvioita myös teiltä!

HAUSKAA UUTTA VUOTTA!

T. Fakta & Farfalle

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kuvauksen perusteella hyvältä ja pitää laittaa omalle testilistalle!

  Kaikki alkon ~25€ shampanjat ovat muuten hintaansa nähden hyviä ostoksia. Varsinkin Blondel ja Bonnaire toimivat aina.

  Jos haluaa päästä vähän halvemmalla, mutta cava kyllästyttää, australialainen Jansz (16,9€) on mahtavaa. Alun perin oli tarkoitus tänään poksauttaa auki juuri pullo Janszia, mutta juhlapäivän kunniaksi Alkosta tarttui mukaan pullo Gossetin Grand Réserve'a (49,5€, tilausvalikoima, mutta löytyy monesta Alkosta hyllystä), jota olen kerran aikaisemmin maistanut ja herkullisena pitänyt.

  Hyvät uudet vuodet ja nauttikaa skumpasta!

  VastaaPoista
 2. En itse eikä kotonakaan pidetty oikein tuosta halvasta shampanjasta, oli jotenkin mautonta.

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää, että kun vuoden vaihtumisen hetkinä maistoimme tätä eivät makuhermot varmasti olleet terävimmillään. Se fiilis kuitenkin jäi, että hyvälaatuinen cava pieksää tämän mennen tullen. Eli ei mikään erityisen mairitteleva arvio siis..Essi Avellan muuten arvioi kyseisen juomaan "mukiinmeneväksi", koko arvio löytyy täältä:

  http://www.glorianruokajaviini.fi/valinta/?id=307&kat=17

  VastaaPoista
 4. No, meillä oli ihan sama fiilis kun ostimme tuossa taannoin ko. juomaa pullon. Samanhintainen alkon cava pieksää tämän shamppiksen kyllä 10-0. Ylipäätään minusta shampanjoissa, kuten kaikissa muissakin kuohuissa on mukana sekä hyviä että huonoja. Ei yksin nimi pulloakaan paranna tai pahenna.

  VastaaPoista