tiistai 15. kesäkuuta 2010

CityDeal: Mange Sud -52%

CityDealissa on vielä tänään todella hyvä tarjous (linkistä tarjoukseen) ravintola Mange Sudiin: diilillä saa -52% ravintolan Paysan Menusta, johon kuuluu salaatti carprese, karitsaa vartaassa ja mantelikakkua. Menun normihinta on 42 euroa, mutta City Dealin kautta sen saa 20 euron hintaan. Kannattaa ostaa, sillä ainakin me olemme kuulleet paikasta pelkkää hyvää. Kuulemma mutkatonta, hyvää ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Käyttäkää diili hyväksi, me teimme niin!

4 kommenttia:

 1. Mange Sud on todellakin suositeltava: mutkatonta, erittäin maukasta ruokaa ja ihana miljöö, ja mitä tärkein: elämäni paras Bouillabaisse! Keittiömestari on hiennot sitä monta kuukautta, ja se on nyt mielestäni täydellinen.

  ViiniTV:n pojat pitävät siellä myös aina välillä Viinibakkanaalit, lisäinfoa viinitv.com tai Facebookista ViiniTv:n omilta sivuilta. Tämäkin erittäin suositeltavaa!

  VastaaPoista
 2. Jes hyvä tietää, että diili kannatti :) Hmm Viinibakkanaali kuulostaa hyvältä - täytyypä tutustua!

  VastaaPoista
 3. Söin täällä kerran elämäni parasta ankankoipi confitia. Liha vain tippui luista ja suli suuhun. En voi kuin suositella kysestä paikkaa, koska kaikki: palvelu, ruoka, viinisuositukset, jne toimivat moitteettomasti.

  VastaaPoista
 4. Jes, jes, jes! Enpä malta odottaa...ja nyt kun sen sanoin - taidanpa varata pöydän huomenna!

  VastaaPoista