sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Jäätelörakkaus: Cherry Garcia

On jäätelöitä ja sitten on Ben & Jerrysin Cherry Garcia -kirsikkajäätelöä. Jostain syystä tämä superherkku on ollut pannassa Pohjois-Amerikan ulkopuolella ja kirsikkaunelmaa on päässyt ihastelemaan vain haaveunissa tai kavereiden rehentelevissä matkakuvissa (siis juuri niissä, joissa jäätelöhylly on vähintään kolmen kilometrin pituinen).

Jotain näyttäisivät herrat Ben ja Jerry tajunneen keväisellä matkallaan Skandinaviaan, sillä vihdoin on pohjoinen kirsikkatarve tunnistettu. Tätä jäätelöjumalien herkkua on nimittäin taas saatavilla myös Suomesta - tarkemmin ottaen (vain ja ainoastaan) Makuuneista! Kiitos Ben, kiitos Jerry ja kiitos purnukat "mukavan korkealle" hinnoitteleva Makuuni. Voisi nimittäin olla, että halvemmilla hinnoilla Fakta & Farfalle muuttuisi Cherry & Garciaksi - kirsikkajäätelölle ja sen syömiselle omistetuksi blogiksi.

5 kommenttia:

 1. Siis mä olen niin koukussa Ben & Jerry -jäätelöihin! Mun suosikit on Cookie Dough ja Chocolate Fudge Brownie. Ja täytyy sanoa, että kerrankin pitää olla kiitollinen Suomen korkeista hinnoista. ;) Jos ostan purkin, se menee yhdessä illassa. Ei oo hyvää lompakolle, eikä oikein elimistöllekään...

  Kiitos muuten hyvästä blogista!

  t. Anu (31 v. jäätelö-/sokeriaddikti)

  VastaaPoista
 2. Pakko tunnustaa, että Cherry Garcian "lisäkkeenä" nautittiin juurikin Chocolate Fudge Brownieta! :D Joo EI hyvää lompakolle...;)

  Hienoa, että blogi maistuu!

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini on Vanilla Toffee Crunch ja sen törkeän isot suussa raksahtelevat toffeepalat. Toinen suosikki on Chocolate MAcadamia. Cherry Carcia tuli ostettua joskus aiemmin, mutta sitten se katosi. Olen samaa mieltä siitä, että onneksi purkkien hinta on melko kova, koska muuten varmaan kohta voisin pyöriä työmatkat.

  Kokeilen muuten vanhempaa thaimaalaisen keiton ohjetta ja keitto oli yksi parhaista. Kiitos ohjeesta! :)

  VastaaPoista
 4. Oih Chocolate Macadamia houkuttelee, mutta valitettavasti allergia estää pähkinäherkuttelut :(

  Kiva, että keitto maistui :))

  T. Fakta

  VastaaPoista
 5. Päivän paras uutinen, kiitos! Säännöllisesti Cherry Garciaa irtojäätelölaareista ostava on aivan erityisen onnellinen. Kipaisen heti huomenna Makuuniin ja luultavasti kahden viikon kuluttua en mahdu enää nykyisiin vaatteisiini. Tuhoisaa, mutta ah niin HYVÄÄ! ;)

  VastaaPoista