tiistai 12. tammikuuta 2010

Ravintolaetuja Helsingissä

Eat Helsinki on kirjanen, joka esittelee 12 helsinkiläistä hyvää ravintolaa. Kirja on siis paitsi katsaus suomalaiseen ja helsinkiläiseen ravintolakulttuuriin myös etukirja. Noin 35€ arvoista kirjaa näyttämällä saa nimittäin yhden pääruoan ilmaiseksi kirjassa esitellyistä ravintoloista. Ja hyviä ravintoloita kirjasesta löytyykin: Atelje Finne, Mange Sud, Bistro Helsinki 15.... Kirjasen voi ostaa ainakin Akateemisesta kirjakaupasta ja muut jälleenmyyjät löydät kirjan verkkosivuilta.

(Kuva: Bistro Helsinki 15)

4 kommenttia:

 1. Ainakin nettisivut ovat upeat! Onko teillä vielä kokemuksia kirjan käytöstä ja missä paikoissa olette käynet? Tämä kirja täytyy varmaan hankintalistalle ja käydä katsastamassa muutama uusi ravintola.

  VastaaPoista
 2. Moi Anonyymi!

  Ei ole vielä kokemusta itse kirjasta, mutta tarkoitus olisi tuo hankkia. Sillähän voi sitten käydä myös vaikka kavereiden kanssa syömässä. Esitellyistä kirjoista on tullut testattua:

  Bistro Helsinki 15: Mainio lounas, paras hinta-laatusuhde kaupungissa! Varmasti illallisen arvoinen.

  Rafla: Hmm, ihan jees mutta ei mitenkään hirveän erikoista. Tosin testikerrasta on varmasti jo yli vuosi.

  Juuri: Hyvä sapakset ja pääruoat. Harmi tosin, että sapaksien hinta on noussut aika roimasti viimeisen vuoden aikana. Makujen ja tunnelman puolesta kyllä vierailun arvoinen paikka.

  Sitten vielä ystävien testaamia:

  Farang: Mieletöntä, ihanaa! TAI sitten "ihan liian pienet annokset, nälkä jäi".

  Atelje Finne: Pelkkiä kehuja.

  Mutta siis tosiaan kirjanenhan on mahtava keino tutustua ravintoloihin, joista ei ole vielä kokemusta. 12 ilmaista pääruokaa on jo ihan hyvä diili 35 eurolla!

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos suosituksista! Itse en ole vielä käynyt näissä kirjan paikoissa ja joskus on tuskallista etsiä hyviä ruokapaikkoja netin oppaiden perusteella. Jos nämä ovat oikeasti hyviä paikkoja niin taidan joutua ostoksille ihan tuota pikaa.

  VastaaPoista
 4. Meidän sivuilta löytyy arvostelut kaikista vuoden 2010 Eat Helsinki -kirjan ravintoloista ja vuodelta 2011 löytyy 9 kokemusta, kolme vielä käymättä. Ensi vuonna jatketaa!
  T: Dinner4u2

  VastaaPoista