torstai 22. heinäkuuta 2010

Kesän paras herkku

Kauppakoriin sattui pari viikkoa sitten viiliä. Eikä muuten ihan mitä tahansa viiliä vaan Valion punaista viiliä, joka kermaisuudessaan aivan mieletöntä kamaa. Pienen salapoliisityön (lue: googlettamisen) jälkeen meille kuitenkin selvisi, että punainen viili on itseasiassa the viili eli perusviili. Koulussa ja kotona syödyt siniset viilit ovat olleet pelkkää huiputusta - dieettiviilejä! Miksi kukaan ei kertonut tätä aiemmin? On nimittäin niin, että once you go punainen viili, you never go dieettiviili. Kokeilkaa tuoreiden marjojen kanssa!

Kuva: Valio

5 kommenttia:

 1. Eikös se punainen maitokin ole "oikeaa maitoa" ja kevytmaito nimensä mukaisesti laitti versio :) Kuulostaa kyllä herkulta, harmi, ettei täältä Irlannista saa viiliä ollenkaan :(

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Harvoin vaan tulee punaista maitoa edes nähtyä missään..kai se sininen alkaa olla jo se perusmaito ja punainen sitten "rasvainen".

  VastaaPoista
 3. kyllä se just noin on. aikanaan se mainitsemasi "sininen" viili oli hyllyissä nimellä kevytviili. eli 2000-luvun tyyliin dieetti-laihis-viili.

  nim. himassa syötiin VAIN punaista viiliä ja siitäkin mieluiten vain se kerma päältä.

  VastaaPoista
 4. Syökää nakkipiffejä niin unohtuu nuo viilit sun muut.

  VastaaPoista
 5. Itse syön suoraan kermaviiliä, jos viiliä tekee mieli. :D Sokerikerros kuoritaan mahdollisimman ohuesti ja taas lisätään uusi. :)

  VastaaPoista