maanantai 12. heinäkuuta 2010

La Dolce Roma!


Blogimme hiljentyi hetkeksi, sillä matkasimme viime viikolla kohti Roomaa ja italialaisia ruokaherkkuja! Blogipäivitys ei jostain kumman syystä ollut päivittynyt ajastetulla päivityksellä, joten laitetaan se nyt. Kaupungissa on tukahduttavan kuuma, mutta onneksi asumme vähän matkan päässä, sitruunapuun värittämässä ja värisessä talossa. Tarkoituksena on vierailla paitsi perusnähtävyyksissä, ja tärkeimmät ovatkin jo nähty, sekä ostaa myös matkalaukku täyteen Italian herkkuja, joita maistellaan toki bloginkin puolella heinäkuun lopussa. Juhlimme muuten blogin vuosipäivää 13.7, katsotaan jos saadaan Rooma-terveiset silloikin lukijoille. Olette nimittäin parhaita!2 kommenttia:

  1. Roomavinkkejä kovasti odotetaan. :) Erityisesti ruokapaikat ja vähemmän tunnetut vierailukohteet kiinnostaa. Vatikaanin lähettyvillä on muuten kuulemma ihastuttava deli, jota olen kuullut kehuttavan.

    VastaaPoista
  2. Vinkit nyt uusimmassa kirjoituksessa :) Katso myös ihmeessä tuo F&F-kartta, siitä löydät kaikki näkemämme ja kokemamme Rooman kohteet!

    VastaaPoista